• Az Ön árajánlatja üres
Termékek
„A kő az első építészeti anyag. Az evolúció során megpróbáltak az epítkezésnél más anyagokat használni, de kő még mindig jelentős helyet foglal el. A sajátos tulajdonságainak köszönhetően – keménység, szépség, hőtartás – rendkívüli anyagnak tekintik az építészetben, dekorációs célok felhasználásához is.“ – Feriz Mazreku, Adriatik Stone alapítója.

 

 

 

Szépség, keménység és a múlt lehelete. Fedezze fel követ az otthonába

A szépség, a kivételes tulajdonságok és a befektetési értéke miatt a kő szent kehelynek tekinthető a természetes anyagok között, valamint az építészetben is. A múltban és a jelenben is exkluzív helyet foglal el.

Több, mint 500 fajta természetes követ csodálhat meg. Különböző felületekkel rendelkeznek, a magas fényűtől egészen a robusztos csúszásgátlósig.  Tapintsa a történelmet, ismerje meg a természet eréjét, inspirálja magát a kő szépségével.

 

A kő, melyet elsőként mutatunk be:

 

ONYX

Ez a megnevezés a görög nyelvből ered, jelentése féldrágakő. Ha valami különlegeset keres, az Onyx elragadja Önt az első pillantástól. Áttetsző, színes színek játéka, amely változik a megvilágítás hatására, így egy egyedi képet alakít ki, mely luxus hatást kelt minden helységben.

 

GRÁNIT

A gránit az egyik legismertebb sziklafajták közé tartozik, évezredek óta használják különböző iparágakban, mint az állóképesség, szilárdság és a tartósság jelképe. Kemény struktúrájának köszönhetően ellenáll a karcolásnak, az időjárás viszontagságainak, hőingadozásnak. A gránitban lévő külömböző ásványi anyagok egyedi színkombinációkat hoznak létre, a fehértől, feketétől egészen a rózsaszínig.

 

MÁRVÁNY

A luxus és a tisztaság szimbóluma. A struktúrája szemcsés és a színvilága rendkívül egyedi. A többi kőhöz viszonyítva nem kelt rideg érzést, már évszázadok óta használják díszelemnek.