• Az Ön árajánlatja üres
A kő varázsa
Számunkra a minőség az elsőrendű. Tömbjeinket a legjobb és legmegbízhatóbb kőbányákból válogatjuk össze. Mazreku úr gondoskodik folyamatos ellenőrzésekről és garantálja, hogy a legmegfelelőbb áru érkezzen egyes országokból, mint Brazília, Mexikó, Dél-Afrika, Egyiptom, Pakisztán, Irán, Kína, Törökország, Olaszország, Franciaország és Norvégia.

 

Szépség, keménység és a múlt lehelete. Fedezze fel követ az otthonába

A szépség, a kivételes tulajdonságok és a befektetési értéke miatt a kő szent kehelynek tekinthető a természetes anyagok között, valamint az építészetben is. A múltban és a jelenben is exkluzív helyet foglal el.

Több, mint 500 fajta természetes követ csodálhat meg. Különböző felületekkel rendelkeznek, a magas fényűtől egészen a robusztos csúszásgátlósig. Tapintsa a történelmet, ismerje meg a természet eréjét, inspirálja magát a kő szépségével.

Köveket keresni kalandnak tűnik. Igazam van vagy ez csak az üzletről szól?

Utazni a kövek kiválasztásához olyan kaland, ahogyan hangzik is. Utazom a világ különböző távoli részeire, ahol a legszebb és a legjobb minőségű köveket keresem.

 

Sokat utazik? Mindenhová személyesen jár?

Az összes követ én választom ki. Ahogyan nőtt a vállalat egyre több időt töltöttem utazással, ezért gyakran elkísér feleségem Ingrid. Társamként volt a februári úton is Indiában, ahol több hetet töltöttünk kövek válogatásával.

 

Mit kerestek Indiában?

A márvány és a gránit otthona India, két kő amivel a legtöbbet dolgozunk. A gránit nagyon kemény, hőálló, ellenáll a karcolásnak és foltoknak, szívesen dolgozok vele. A márvány az egyik legszebb kő, tiszta és elegáns, legfőképp Indiában találom meg gyönyörű színekben.

De Indiának más személyes értékei vannak számomra. Pont ez a táj keltette fel bennem az érdeklődést a felfedezésre. Innen hoztam első köveimet 1996-ban.

 

Minden utazása előtt már tudja pontosan milyen követ fog keresni?

A hosszú évek alatt már pontosan tudom, hogy India déli részén rendkívüli gránitot és az északin pedig márványt találok. Ha valahová utazok általában biztosra megyek és nem jövök addig haza, míg meg nem veszem azt, amiért jöttem.

 

Tehát elutazik egy országba, konkrét bányába az elképzeléssel, hogy miből mennyit vesz? Megveszi és hazamegy? Mint a szupermarketben?

Ez nem egészen így van. Minden kőnek más a szépsége és minősége. Olyan bányákat választok, ahol elvárom, hogy megtalálom a legjobbat, de ez nem mindig sikerül olyan gyorsan és egyszerűen. Néha jelentős kihívás megtalálni a megfelelő követ az Adriatik-ba, mivel nálam a minőség áll az első helyen, ahol nem kötök kompromisszumot.

“A MINŐSÉG OLYAN ÉRTÉK SZÁMOMRA, AHOL NEM ISMEREK KOMPROMISSZUMOT.“

 

A köveket és a bányákat már jól ismeri. Megesik, hogy Önt is valami meglepi, vagy valami újat fedez fel?

Szívesen fedezek fel. Az utaimon mindig nyitott szemmel járok és előfordul, hogy sikerül nekem is találni valami különlegeset, ami meglep engem is.

 

És hová jár még „vásárolni“?

India számomra a legatraktívabb, de kövek után utazok Törökországba, Iránba, Pakisztánba, Dél-Afrikába, Brazíliába és még Skandináviába is.